Wie zijn wij

Even voorstellen

Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. heeft zich in de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot specialist op het gebied van complexe, middelzware en zware staalconstructies voor de utiliteitsbouw, procesindustrie, turnkey projecten en woningbouw. Daarnaast vervaardigen wij vaste bruggen en boven- en onderloopkranen in staal.

Geschiedenis

Na de oprichting op 23 augustus 1983 richtte Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. zich in de beginjaren vooral op het kleinschalig produceren van uiteenlopende stalen onderdelen. Door steeds oog te hebben voor kwaliteit en een persoonlijke benadering bereikte het bedrijf zijn huidige omvang. Onze circa 60 medewerkers dragen met hun vakbekwaamheid bij aan staalbouwprojecten in heel Nederland.

Modern bedrijf

Bij Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. werken goed geschoolde medewerkers met de meest moderne apparatuur. Dat doen zij binnen de kaders van verschillende keurmerken en certificeringen die de kwaliteit van onze processen en producten waarborgen. Onze beheersing van methodieken als Bouw Informatie Modellering (BIM) en Lean bouwen garandeert een betrouwbare planning en kortere doorlooptijden. Daarbij voldoen onze staalconstructies door de duurzaamheid van het materiaal aan de principes van duurzaam bouwen.


Waarom Staalbouw Nagelhout?

Samen aanpakken

Als bewezen betrouwbare samenwerkingspartner is Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. steeds vaker als co-maker bij projecten betrokken. Meedenken, verantwoordelijkheid nemen en afspraken nakomen kenmerken onze aanpak.

Doordat wij veel waarde hechten aan openheid en persoonlijk contact is onze organisatie echter allesbehalve formeel. Een perfect eindresultaat is voor ons de kroon op elke samenwerking.

Kwaliteit als vanzelfsprekendheid

Bedrijf kwaliteit SNS Keurmerk logo 1Ons streven naar kwaliteit komt overal in onze werkwijze en bedrijfsvoering terug. Met uw specificaties als leidraad realiseren wij oplossingen waar wij ook zelf volledig achter staan. Jarenlange kennis en ervaring garanderen u de beloofde kwaliteit, die wij met verschillende certificeringen en keurmerken hebben gewaarborgd.

Certificering is ons bewijs

Bedrijf kwaliteit logo ISOOm ons kritische denken over kwaliteit structureel om te zetten in daden, laten wij onze processen regelmatig doorlichten door onafhankelijke, erkende certificerende instanties. Dit heeft geleid tot een serie van keurmerken en certificaten die Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. met gepaste trots mag voeren.

Afspraak is afspraak

Bedrijf afspraak RSF5343Wij zijn ons als geen ander bewust van het belang van de staalconstructie voor uw (bouw)project, juist ook als het gaat om de planning.

Afspraak is bij ons dan ook echt afspraak, of het nu gaat om de uitvoering, de levering of de montage van de constructie.

Transparantie offertes

Bedrijf offertes RSF5409Als u een offerte aanvraagt, doet u dat om duidelijkheid te krijgen over de kosten die gepaard gaan met de uitvoering van een bepaalde opdracht. U wilt dan ook een helder antwoord en geen offerte die juist vraagtekens oproept. Daarom stelt Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. u zonodig vooraf de juiste vragen om u een transparante offerte te presenteren. 

 


Innovatie

Wij innoveren mee

Bedrijf innoveren RSF5404Door jaar in jaar uit te investeren in medewerkers en machinepark blijft Staalbouw Nagelhout Bakhuizen B.V. bij de tijd. We besteden veel aandacht aan het verbeteren van productie- en lastechnieken en zoeken continu naar slimme oplossingen, met name in detailontwikkeling en -engineering. Samen met innovatieve methodieken als Bouw Informatie Modellering (BIM) en Lean bouwen kunnen wij ons zo op zowel proces- als productniveau in uw voordeel onderscheiden.

Automatisering

Bedrijf automatisering RSF5388Wij werken met de meest actuele software voor calculatie, 3D ontwerp, planning en machinebesturing. Ook zijn wij vertrouwd met BIM oftewel Bouw Informatie Modellering. Dit houdt in dat alle betrokken partijen werken met dezelfde, altijd actuele informatie, die wordt opgeslagen en beheerd in een digitaal (3D) gebouwmodel. Doordat BIM fouten helpt voorkomen dalen de bouwkosten en kan het project door een betere beheersing van het proces zo goed als zeker binnen de planning worden gerealiseerd.


Duurzaam bouwen

Bedrijf duurzaamWe leven in een tijdperk waarin de schaarste aan grondstoffen en energie steeds duidelijker voelbaar is. Bovendien staat door de opwarming van de atmosfeer en de verontreiniging van lucht, water en bodem ons leefmilieu onder druk. Deze belasting van het milieu komt deels voort uit het bouwen en gebruiken van gebouwen. Dit geldt in veel beperktere mate voor gebouwen met een staalconstructie. Dankzij het duurzame en vaak al via recycling herwonnen materiaal zijn aanzienlijke milieubesparingen in alle fasen van de (langere economische) levensduur mogelijk: vanaf de productie van de bouwdelen tot en met demontage of hergebruik.